lauantai 12. joulukuuta 2015

Maanantai 7.12.2015

Aloitimme päivän tekemällä kampaukset saamiimme harjoituspäihin luontoteemaa noudattaen. Iltapäivällä osallistuimme tuttuun tapaan Media Make-Up kurssille, jossa päivän teemana oli tehdä elokuva-aiheinen meikki. Pille ja Milja maskeerasivat Jennin kasvot Avatar -elokuvan inspiroimana.

Tiistai 8.12.2015

Aamupäivän vietimme tutustuen King's Lynnin keskustaan, sillä emme olleet ehtineet siellä vielä tähän menessä vierailemaan. Kahdentoista aikaan ruokailimme ja palasimme kampukselle tekemään saamiimme kampauspäihin meikit kuvaamista varten. Koulun jälkeen kävimme paikallisessa pitseeriassa hakemassa illallista ja vietimme mukavan illan syöden ja jutellen emäntämme Carolen kanssa.

Keskiviikko 9.12.2015

Aloitimme aamun olemalla arvostelijoina King's Lynnin kampuksen syyskuussa alottaneiden karstinakilpailussa. Kampausten teemana oli Red Carpet -look ja osallistujilla oli 1h 15min aikaa tehdä kampaus alusta loppuun. Karsintakilpailussa oli neljä osallistujaa. Kävimme tämän jälkeen kiertelemässä taas King's Lynnin keskustassa, jossa myös söimme lounasta. Iltapäivällä palasimme koululle värjäämään Pillen ja Miljan hiukset.

Torstai 10.12.2015

Torstaiaamuna teimme Jennille hiustenleikkauksen ja värjäyksen. Tämän jälkeen otimme auton kohti lähellä sijaitsevaa Peterborough nimistä kaupunkia, jossa teimme ostoksia, söimme ja kiertelimme nähtävyyksiä Carolen kanssa. Vietimme monta tuntia Peterboroughssa ja olimme vasta noin yhdeksän aikaan illalla kotona, joten menimme melkein suoraan nukkumaan väsyneinä päivän kävelyurakasta.

Perjantai 11.12.2015

Pille meni heti aamusta työssäoppimiskampaamoomme Top To Toe Saloniin. Hän teki siellä käsihierontoja, hiustenpesua sekä paikkojen siistimistä. Jännityksestä huolimatta hän selviytyi hyvin ja päivä meni nopeasti. Milja ja Jenni olivat päivän Wisbechin kampuksella, jossa he pääsivät nauttimaan hieronnasta ja hiustenvärjäyksestä. Molemmilla oli myös yhdet asiakkaat, Miljalla fönkampaus ja Jennillä rullakampaus. Kotiin päästyämme istuimme viimeistä iltaamme Carolen kotona vähän myöhempään, söimme ja pidimme hauskaa.

Lauantai 12.12.2015

Heräsimme jo ajoissa pakkaamaan loput tavarat matkalaukkuihin. Carole oli lähtenyt autolla käymään Norwichissa kampausasioissa. Söimme lounasta viimeistä kertaa Carolen kotona ja kahden aikaan iltapäivällä pakkasimme tavaramme autoon ja lähdimme kohti Gatwickin lentokenttää, jossa yövymme viimeisen yömme hotellissa. Söimme illallisen Carolen kanssa ja hyvästelimme hänet kyyneliä pidätellen. Lentomme takaisin Suomeen lähtee sunnuntaiaamuna klo 9:25 paikallista aikaa. Muutaman hassun tunnin päästä olemme siis kotona ja on aika jättää hyvästit Englannille ja sen hienoille paikoille. Onneksi olemme kaikki nyt yhtä hienoa kokemusta rikkaampia ja palaamme tänne kyllä vielä varmasti tulevaisuudessakin.
Terv. Milja, Pille, Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti