sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Maanantai 30.11.2015

Maanantaiaamu alkoi tuttuun tapaan King's Lynnin kampuksella, johon saavuimme reippaasti ennen oppituntien alkua. Aamupäivän tunnit käytimme Avant Garde-kampausten ja ideakuvien etsintään. Kerkesimme myös vähän kokeilemaan ideoitamme harjoituspäihin. Ruokailun jälkeen osallistuimme iltapäivällä Media Make-Up tunneille, jossa Pille ja Jenni tekivät Miljalle luontoaiheisen kasvoehostuksen.






Tiistai 1.12.2015

Tänään emme päässeet koululle, koska koulussa oli arviointi- ja suunnittelupäivä. Näitä päiviä koulussa on kolme kertaa vuodessa, eikä oppilaat silloin saavu kouluun. Vietimme siis päivän kävellen ja tutustuen Marchin kylään. Pille myös kokkasi meille.

Keskiviikko2.12.2015

Heräsimme todella ajoissa, koska tarkoituksenamme oli matkustaa koulun bussilla Southamptoniin, Affinagen jakelukeskukseen. Siellä olisimme tutustuneet Affinagen tiloihin ja toimintaan, sekä olisimme päässeet seuraamaan Affinagen mainosmallien työstämistä sekä kuvauksia...mutta kohtalo puuttui peliin. Olimme matkustaneet reilun tunnin verran, kun kääntyessämme moottoritielle, liikenne teki täysinäisen stopin! Olimme jumissa ruuhkassa yli kolme tuntia. Moottoritiellä oli käynyt useita vakavia onnettomuuksia, ja tie oli tukossa. Jouduimme kääntymään ympäri, sillä emme olisi ikinä ehtineet paikan päälle ajoissa. Paluumatkalla pysähdyimme Northamptonin keskustassa.







Torstai 3.12.2015

Emäntämme Carole osallistui tänään konferenssiin, ja joutui lähtemään sinne aikaisin aamulla. Meillä olisi ollut vain muutama kampaustunti aamulla koululla, joten Carole ehdotti että voisimme tehdä koulujuttuja kotoa käsin. Käytimme päivän siis kampausten harjoitteluun, sekä kirjallisten töiden tekoon.

Perjantai 4.12.2015

Lähdimme taas ajoissa liikkeelle. Milja vietti tämän päivän työharjoittelussa Top To Toe-salonissa Wisbechissä, jossa seuraili liikkeen toimintaa ja työskentelyä, sekä tarjosi asiakkaille käsihierontaa ja siivoili liikkeen tiloja. Pille ja Jenni viettivät päivän Wisbechin kampuksella asiakaspalvelussa. Heillä oli siellä väriasiakas, jolle tehtiin tyvivärjäys. Pille avusti myös paikallista opiskelijaa vaalennusvärjäyksessä.





Lauantai 5.12.2015

Carole ehdotti meille matkaa rannikolle, jonne aamupäivästä lähdimme ajelemaan. Norfolkiin saapuessamme, emme voineet uskoa kuinka kova tuuli siellä oli! Liikkuminen kävi ihan työstä. Kävelimme pitkin rantaa, ja keräilimme hiekasta kauniita simpukoita ja kiviä. Rannalta suunnistimme auton nokan kohti Holtin kylää, jossa teimme ostoksia sekä kävimme syömässä Michelin-ravintolassa Byfordsissa.






Sunnuntai 6.12.2015

Vietimme rauhallista kotipäivää, pyykkäillen ja rentoutuen. Kerroimme Carolille että tänään vietämme Suomen itsenäisyyspäivää, ja siitä kuinka normaalisti vietämme sitä kotona Suomessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti